Fresa teclado

Fresa teclado 2.3 y versiones superiores

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en worden veel gebruikt in alle sociale en communicatieve apps!

Aardbei over je toetsenbord! : X. Een super leuke vooruitzichten voor uw smartphone! Je zal een nieuwe manier van schrijven en verzenden van berichten naar je vrienden te ontdekken! Geniet van Strawberry Keyboard!

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Aardbei Keyboard!

★ Ontdek forskellige leuke emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's fordi publiceren we nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Strawberry Keyboard uit følgende pagina!

★ Strawberry Keyboard maakt gebruik van GO Keyboard. Als je het niet installeret hebben, bliver je doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Dit thema maakt gebruik van een gratis lettertype som Kan gevonden dat http://www.dafont.com/giorgio.font

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Strawberry Toetsenbord installeren; uw mening vil ons helpen forbedre ons werk! En aarzel niet om ons te contacteren met twee eventuelle suggesties of vragen Kan tuin op het adres timmysuperstars@gmail.com!

Fresa teclado

Download

Fresa teclado 2.3 y versiones superiores